Naslovna VESTI Grad Niš podržaće organizaciju sajma „Job Fair 2021“

Grad Niš podržaće organizaciju sajma „Job Fair 2021“

foto - arhiva Job fair

Organizacija studenta tehnike Evrope – Best Niš ove godine trinaesti put organizuje sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair 2021 – Tvoja karijera počinje ovde!“ Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na platformi koju izrađuju iskusni članovi ovog udruženja.

Grad Niš i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski pružiće podršku udruženju Best u organizaciji sajma, najavljeno je na sajtu Grada Niša.

„Grad će i ovog puta podržati sve mlade, perspektivne ljude koji svojim znanjem i inteligencijom učestvuju u stvaranju boljeg i savremenijeg društva. Ukoliko na ozbiljan i odgovoran način ne sagledamo probleme mladih i ne podržimo ih u realizaciji svega onog što će neminovno biti naša budućnost, ostaćemo uskraćeni nove energije, novih ideja i pametnih mladih ljudi koji, jednog dana, treba da naslede ovaj grad i celokupno naše društvo.Takav gubitak nema cenu i ne smemo da dozvolimo da nam mladi odlaze iz našeg Niša i naše Srbije“ – navodi se u saopštenju.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs

Exit mobile version