Naslovna VESTI Završen trening za upravljanje web portalimau okviru projekta „Integrisana turistička ponuda“

Završen trening za upravljanje web portalima
u okviru projekta „Integrisana turistička ponuda“

U periodu od 2-5. avgusta 2021. godine održan je trening za učesnike projekta „Integrisana turistička ponuda“ u Merošini, u hotelu Oblačinsko jezero. Učesnici treninga su naučili kako da koriste osnovne opcije ažuriranja internet portala i napravili veb prezentacije za zajedničke integrisane ponude koje su kreirali na prethodnom treningu u Ćustendilu.

Zamenica Ministra turizma Republike Bugarske, gospođa Maria Belkoleva je otvotila trening u utorak, 3. avgusta, dok je događaju prisustvovao gospodin Saša Jovanović, predsednik opštine Merošina i gospodin Dimitar Tsanev, konzul Republike Bugarske u Srbiji.

Trening za upravljanje veb portalima je održan u okviru projekta br. CB007.2.13.093. „Integrisana turistička ponuda“ koji realizuje udruženje AzBuki u partnerstvu sa Ministarstvom turizma Republike Bugarske. Projekat sufinansira Evropska Unija kroz program Interreg – IPA Bugarska – Srbija 2014-2020.

Cilj projekta je promocija lokacija ruralnih područja iz Nišavskog i Pčinjskog okruga iz Srbije i okruga Pernik i Ćustendil iz Bugarske, kao i mogućnost razvoja ovih okruga kroz kreiranje integrisanih turističkih ponuda.

Više o samom projektu možete videti na:
http://vilin-grad.com/

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg – IPA Program prekogranične saradnje Bugarska – Srbija

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je AzBuki i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Exit mobile version